OM OSS

 

“Den lille luseboka” er et samarbeidsprosjekt mellom Mimi Britt Vindenes og Selma Iren Arnø, hvor Vindenes er initiativtaker, researcher og forfatter, og Arnø er illustratør og forfatter.


Mimi Britt Vindenes (f. 1958) er utdannet ved Stavanger Røde Kors Sykepleierskole i 1980, og senere som psykiatrisk sykerpleier i 1985. Har jobbet som helsesykepleier ved Bergen Helseråd ved avdeling for forebygging av smittsomme sykdommer. Jobbet blant annet med forebygging av spredning av hodelus. Har også erfaring som sykepleier ved barneavdeling og psykiatrisk hjemmesykepleie/dagsenter.

Medforfatter av boken «Med glans i hjertet», Jæren Forlag, 2014. Kontakt: mimi.bv@lyse.net, Mobil: 957 42770


Selma Iren Arnø (f.1978) jobber som illustratør og kunstner, holder tegne- og malekurs, og underviser periodevis i Design og Håndverk på Vågen videregående skole. Har bakgrunn fra film og media og jobbet tidligere som skribent i Stavanger Aftenblad. Har gitt ut barneboka “Stjernegutten” (2013), illustrert de pedagogiske barnebøkene “Ole er laget av et magisk rumpetroll” (2014, Kolofon forlag) og Emils bok (2018, Dysleksi Norge)
Nettside: www.fantasillus.com Kontakt: selma@fantasillus.com  Mobil: 926 87445